Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ο Alejandro Fernandez διοργανώνει ειδική εκστρατεία για το Μεξικό


Η μεξικανός τραγουδιστής Alejandro Fernandez διοργάνωσε μια εκστρατεία για την αποκατάσταση του τουρισμού στο Μεξικό, αφού μετά την επιδημία γρίπης AH1N1 έχει βλάψει σημαντικά τον τομέα αυτό .

Ο ερμηνευτής, γνωστός ως "El Potrillo" σχεδίασε οκτώ μοντέλα t-shirts με μηνύματα ελκυστικά όπως αυτό "Muñecas como esta vacacionan en México" (Κούκλες όπως αυτή κάνουν διακοπές στο Μεξικό), που αποσκοπεί στο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ταξιδεύουν στην χώρα των Αζτέκων.

Σύμφωνα με τον Fernandez, θα στείλει τα μπλουζάκια ως δώρο σε διασημότητες λατίνες όπως η Eva Longoria,η Jennifer Lopez,ο Alejandro Sanz,ο Marc Anthony,ο Enrique Iglesias, ο Miguel Bose, μεταξύ άλλων,για να τον βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος.

" Έχουμε μια πανέμορφη χώρα και μια σημαντική πηγή εισοδήματος για τη χώρα είναι ο τουρισμός", είπε ο τραγουδιστής και ηθοποιός, προσθέτοντας ότι "είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε,να πούμε σε όλο τον κόσμο να έρθει στο Μεξικό για να έρθουν και σε όλες τις πόλεις, τις παραλίες, Πούερτο Βαγιάρτα, Κανκούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: