Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Η Nelly Furtado προσκαλεί τον Alejandro Fernandez να τραγουδήσει στο "Sueños"


Το τραγούδι "Sueños" (Όνειρα) περιλαμβάνεται στο cd “Mi Plan” (Το σχέδιο μου), τέταρτο άλμπουμ της Nelly Furtado και το πρώτο εξ ολοκλήρου στα ισπανικά, το οποίο κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως.

Η πολυβραβευμένη τραγουδοποιός, παραγωγός και τραγουδίστρια Nelly Furtado είναι σε πλήρη δραστηριότητα προώθησης για το άλμπουμ της "Mi Plan", που βρίσκεται στα καταστήματα από τις 15 Σεπτεμβρίου σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα άλμπουμ για το οποίο η Nelly αφιέρωσε πολλούς μήνες για την σύνθεση, την εγγραφή στο στούντιο και την παραγωγή.

Γνωστή για την ποικιλία, τον πειραματισμό και τo μοναδικό στυλ που δίνει στη μουσική της, η Nelly αποφάσισε να δώσει μια ξεχωριστή νότα στο άλμπουμ καλώντας εξέχοντες καλλιτέχνες για να το διανθίσουν με το στυλ και το ταλέντο τους. Έτσι, ο Alejandro Fernandez, ο Juan Luis Guerra, η Julieta Venegas, La Mala Rodriguez, BUIKA, Alex Cuba και Josh Groban, συμμετείχαν στο “Mi Plan”, εμπλουτίζοντας σημαντικά τη μουσική εμπειρία που η Nelly προσφέρει στο κοινό της με αυτό το δίσκο.

Το τραγούδι "Sueños" σύνθεση της Nelly Furtado, του James Bryan και του Alex Cuba, ήταν το τραγούδι που επελέγη για να ερμηνεύσει ο Αλεχάντρο Φερνάντες με αυτή την υπέροχη φωνή του και το μοναδικό συναίσθημα. Το στούντιο Hit Factory στο Μαϊάμι της Φλόριντα ήταν ο τόπος συνάντησης, όπου το ταλέντο και οι μοναδικές φωνές και των δύο αντικατοπτρίζονται σε ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Οι φωνές της Kelly και του Αlejandro έδεσαν εκπληκτικά και αλληλοσυμπληρώνονται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η χημεία μεταξύ τους έκανε τα πράγματα ευκολότερα και η συνεργασία ήταν άριστη. Η εγγραφή στο στούντιο όχι μόνο μας έδωσε ένα σπουδαίο κομμάτι, αλλά και γράφτηκε μια σημαντική σελίδα στην προσωπική και καλλιτεχνική ιστορία της Nelly και του Αlejandro.

Η Nelly Furtado έχει πουλήσει 18 εκατομμύρια αντίτυπα από τις τρεις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές της, ήταν η καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το 2007 με το άλμπουμ της "Loose" και έχει λάβει πλατινένιους δίσκους σε 31 χώρες.

Από την άλλη μεριά δεκαέξι εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις παγκοσμίως, μια σημαντική και συνεχής δισκογραφική καριέρα ,που από το ντεμπούτο του, του πρόσφερε τη δυνατότητα πολλαπλών πλατινένιων δίσκων, κερδίζοντας δύο Latin Grammy και ένα αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ με αναμφισβήτητη την σφραγίδα του charro, ρομαντικού και ερωτευμένου, ο Alejandro Fernandez είναι ένας πραγματικός πρεσβευτής για την πατρίδα του το Μεξικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: