Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Δύο νέα singles "Se me va la voz" και "Estuve"


Για πρώτη φορά ο Alejandro Fernández κυκλοφορεί δύο singles από τα δύο είδη στα οποία έχει θριαμβεύσει σε όλο τον κόσμο, λίγο πριν από την κυκλοφορία των δύο νέων άλμπουμ, ένα pop και ένα ραντσέρο... οι ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΙ (sus DOS MUNDOS)

Το "SE ME VA LA VOZ" είναι ένα τραγούδι ποπ με παραγωγό τον Áureo Baqueiro και το “ESTUVE” είναι ένα τραγούδι ραντσέρο με παραγωγό τον Joan Sebastian

Τα δύο νέα άλμπουμ του θα κυκλοφορήσουν στις 8 Δεκεμβρίου

Ο Αλεχάντρο Φερνάντες έχει καταργήσει τα σύνορα με τη μουσική του και έχει γίνει ένας καλλιτέχνης παγκοσμίου φήμης, αντιπροσωπεύοντας το καλύτερο των παραδόσεων αλλά και του σύγχρονου Μεξικού. Έχει καταφέρει να μεταφέρει τη μουσική ranchera σε πολλές χώρες, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και ηλικίας, φέρνοντάς την πιο κοντά στους νέους, ειδικά στην πατρίδα του, όπου το νεανικό κοινό την υιοθέτησε εκ νέου ως βασικό μέρος του πολιτισμού και της ταυτότητάς του.

Επίσης,έσπασε ρεκόρ πωλήσεων και ραδιοφωνικών μεταδόσεων με τις ποπ δουλειές του, ένα είδος στο οποίο έχει καθιερώσει ένα μοναδικό στυλ και ακόμη περισσότερο, έχει εξελιχθεί με αυτό. Επιπλέον με αυτό το είδος ο Αλεχάντρο Φερνάντες έχει κατακτήσει τις διεθνείς αγορές με συνεργασίες μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν εκείνες των Plácido Domingo, José Carreras, Julio Iglesias, Gloria Estefan, Miguel Bosé και Beyoncé.

Με πάνω από 17 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πωληθεί στην καριέρα του και όλα τα διεθνή βραβεία που ένας καλλιτέχνης μπορεί να ονειρευτεί, τώρα ο Αλεχάντρο στο ντεμπούτο του με την Universal Music, παρουσιάζει δύο singles ταυτόχρονα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα του, ένα pop "SE ME VA LA VOZ" και ένα ranchero“ESTUVE”,τραγούδια τα οποία είναι η κάρτα παρουσίασης των δύο νέων άλμπουμ του που δείχνουν τους δύο κόσμους του Αλεχάντρο και που επίσης θα αρχίσουν να πωλούνται ταυτόχρονα στις 8 Δεκεμβρίου σε ψηφιακή μορφή, σε κινητά και CD.
Ως αναφορά την διπλή αυτή δουλειά του ο Αλεχάντρο δήλωσε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί θέλω να ακούσετε κάθε ένα από τα τραγούδια από τη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά. Τα κομμάτια "Estuve" και "Se me va la voz" είναι πολύ αντιπροσωπευτικά των "δύο κόσμων μου"(Dos Mundos): από την μια πλευρά θα συναντήσετε τις ρίζες μου με τη μουσική του Μεξικού και από την άλλη την εξέλιξη της ποπ μπαλάντας μου. Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια κατά την διάρκεια των οποίων δεν είχα παρουσιάσει μια νέα δισκογραφική δουλειά, δεν μπορούσα να αποφασίσω: παράδοση ή εξέλιξη; Πολλοί περίμεναν έναν δίσκο ραντσέρο, πολλοί έναν δίσκο ποπ και θέλησα να τους κάνω (και να μου κάνω) το χατήρι. Είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα και είμαι βέβαιος ότι και το κοινό θα το απολαύσει "

Δεν υπάρχουν σχόλια: